Coming soon

...

Ambachtelijk handwerk

Voor aan je voeten.
Sterk en stijlvol in je schoenen staan. Dat doe je niet op slechtzittende sokken. Daarom worden jouw Nosocks handgemaakt, in een Engels atelier. Dat zie je én dat voel je aan je voeten.

Voor sommige mensen is het vinden van een matchend paar sokken elke ochtend weer een doel op zich. Als ze twee exemplaren vinden die qua kleur en lengte enigszins overeenkomen, kunnen ze de deur uit. In de veronderstelling dat niemand zal opmerken dat hun zorgvuldig gekozen outfit nogal slordig is afgemaakt.

Toch jammer, vinden wij bij Noshirt. Want stijl zit ‘m in details, en dus óók in de juiste sokken. Sokken die matchen, met elkaar én met (de kleur van) je kleding. Die niet afzakken en die van hiel tot teen heel zijn. Wij nemen sokken serieus en besteden heel veel aandacht aan de ontwikkeling van Nosocks.

Gevoel voor voeten
Daarom worden jouw Nosocks handgemaakt in een Engels atelier waar vakmensen al sinds 1937 (heren) kwaliteitssokken maken. Een ambacht dat bij hen al jaren in de vingers zit, en soms al generaties in de familie. Hier hebben alle medewerkers verstand van sokken en gevoel voor voeten. Ze weten precies wat een sok meer maakt dan gewoon een sok: een naadloze teen bijvoorbeeld, die ervoor zorgt dat de sokken niet gaan irriteren in je schoenen. En een verstevigde hiel, die de sok op z’n plek houdt en die niet snel slijt.

Met die kennis werken ze elke dag aan de allerbeste sokken. Zo weven ze de stof- zonder elastane- op zo’n fijne manier dat jouw Nosocks perfect aansluiten op je huid en zacht aanvoelen, zonder af te zakken of rode plekken van knellende banden op je kuit achter te laten.

Losse draadjes
Ook niet onbelangrijk: jouw Nosocks verlaten het atelier pas nadat ze door het nodige paar handen zijn gegaan en door talloze kritische blikken zijn goedgekeurd. De maat, kleur en pasvorm moeten precies kloppen en geen los draadje blijft ongezien. Daarna worden ze, als perfect paar samengebracht, naar Nederland verscheept. Zodat jij er -letterlijk- stijlvol bij kunt lopen. Van top tot teen dus.

Continue shopping

De winkelwagen is leeg.