Coming soon

...

Maar ze springen er wel uit.

Dat onze shorts niet opvallen, maakt ze juist bijzonder. Het nieuwe, verfijnde design is gemaakt met een scherp oog voor detail. Maar dat zie je (en voel je) pas goed als je de shorts draagt.

Designer Thomas Haukes nam vorig jaar het ontwerp van de shorts (en shirts) onder handen. “Het oude ontwerp, met letters op de band, dateerde van vlak na de oprichting van Noshirt, nu 10 jaar geleden”, legt hij uit. “Het paste heel duidelijk bij dat tijdsbeeld en was echt toe aan vernieuwing.”

Sober, maar verfijnder
Thomas zocht dus naar een vernieuwend én premium design, dat meer kwaliteit en eigenheid uitstraalt. “Het resultaat is een ontwerp dat misschien een tikje sober lijkt, maar qua belijning en stitching van de naden veel verfijnder is”, zegt hij. “De pijpjes zijn korter, de band is dunner en de pasvorm is heel comfortabel. De kwaliteit zit echt in de details. En dat voel en zie je eigenlijk pas goed als je de boxershorts draagt.”

Ook na de introductie van het nieuwe design, werkt Thomas met Noshirt verder aan de ontwikkeling van de shorts. “Naast  Boxershorts Slim Fit en Trunk Slim Fit, zijn we druk bezig met een nieuwe variant: Boxershorts Comfort Fit”, vertelt Thomas. “Dat wordt de meest luxueuze variant, gemaakt van ultradunne stof, die nog zachter is en door de unieke pasvorm aanvoelt als een tweede huid.”

Shorts in nieuwe kleuren
Ook wordt de kleurcollectie van de boxershorts uitgebreid: ieder seizoen voegt Noshirt een unieke kleur shorts toe aan het assortiment. Zo is sinds kort shorts mistblauw verkrijgbaar. “Door die mistblauwe shorts, net als de staalblauwe voorganger, te combineren met een Noshirt in de kleur invisible khaki, ontstaat een heel mooi en onverwachts nieuw kleurbeeld”, zegt Thomas. “En dat verrassende effect willen we ook weer teweegbrengen met hele andere, nieuwe kleuren, die later verschijnen. Zo blijven we vernieuwen en verfijnen.”

Continue shopping

De winkelwagen is leeg.