Coming soon

...

Zacht, comfortabel, natuurlijk én onzichtbaar. In Noshirt Women Nature komen alle ‘beloftes’ van Noshirt samen. Art director Thomas Haukes vindt het dan ook niet meer dan logisch dat de damestops en -shirts nu ook verkrijgbaar zijn in deze duurzame TENCEL™-variant. “Comfort by nature is de basis. En die staat nu.”

Voor onder elke outfit een passend ondershirt

Vrouwelijke Noshirt-fans hadden al best een ruime keuze, als het op tops en shirts aankomt. Van spaghetti-tops tot short sleeve shirts met verschillende hals-vormen: voor onder elke outfit bieden we een passend ondershirt. Waar je als vrouw echter niets in te kiezen had, was het materiaal van je favoriete Noshirt-item. In tegenstelling tot de mannelijke Noshirt-dragers, die keuze hebben uit zes verschillende materialen/kwaliteit. Maar daar komt nu verandering in, met de introductie van Noshirt Women Nature.

Voor onder elke outfit een passend ondershirt

Ondershirt van houtvezel

De Spaghetti Top, Tank Top en Short Sleeve Shirts zijn nu verkrijgbaar in Nature-stof: gemaakt van TENCEL, een houtvezel uit Eucalyptushout. Dat maakt deze shirts 100% natuurlijk én duurzaam. “Daarnaast is het draagcomfort fantastisch”, begint Thomas Haukes, art director van Noshirt. “Noshirt Women Nature is heel zacht, nóg iets dunner dan het katoenen Noshirt Women Lite, en dat ondersteunt de onzichtbaarheid. Daarmee gaan we dus nog iets dieper in op de benadering van het merk: het moet comfortabel, natuurlijk en onzichtbaar zijn.”

Noshirt Women

Zo mooi kan onzichtbaar zijn

Ontdek hier Path Created with Sketch.

Comfort by Nature

Thomas werkte de afgelopen jaren volop aan de belofte van Noshirt: ‘comfort by nature’. “Dat wordt steeds waterdichter. Zowel in de kwaliteit en het aanbod van de producten, als in de manier waarop we daar aandacht aan geven”, zegt hij. “De natuur is echt de basis geworden. Dat zie je terug in de materialen die we gebruiken, maar ook in de fotografie op de website, het gebruik van verschillende modellen en het samenbrengen van mannen en vrouwen onder één merk.”

Solide basis

Solide basis

Noshirt begint daardoor een eigen atmosfeer te krijgen, vindt Thomas. “Dat vind ik mooi om te zien. Verfrissend. En het is toekomstbestendig.” Over die toekomst wil hij ook nog wel iets verklappen. “Nu het merk goed staat, blijven we de producten in detaillering verfijnen en zijn we bezig met onderzoeken of we bijvoorbeeld onderjurkjes en slips kunnen introduceren. Dat ligt allemaal heel logisch in lijn met wat we hebben ingezet. Net als de introductie van Noshirt Women Nature. Met de solide basis die we hebben, kunnen we alle kanten op.”

Continue shopping

De winkelwagen is leeg.