Noshirt Wool

Een warm welkom

Met trots stellen we Noshirt Wool aan je voor: onze nieuwe ondershirts, gemaakt van het zachtste Merinowol uit Tasmanië. In dit blog delen we 5 redenen waarom Noshirt kiest voor ondershirts van dit prachtige, natuurlijke materiaal.

Verfrissende warmte met wol

Wol kennen we vooral als stof voor de heerlijk warme wintertrui. Maar de winter is niet het enige seizoen waarin dit materiaal goed van pas komt. Wol is namelijk temperatuur regulerend. Dat komt omdat de actieve vezel reageert op veranderingen in je lichaamstemperatuur. Heb je het koud? Dan houdt wol je warm. En krijg je het heet, dan koelt de stof je juist weer af. Dat maakt een ondershirt van wol prettig om te dragen in alle weersomstandigheden.

Verfrissende warmte met wol

Merinowol voorkomt vervelende geurtjes

Zweten hoort erbij, zeker op actieve dagen. Toch kan het materiaal dat je draagt veel verschil maken. Merinowol is een topper als het gaat om het verminderen van transpiratie. Omdat het materiaal zeer goed ademt, zweet je minder snel. En heb je het toch warm gekregen na alle inspanning? Dan komt de antibacteriële aard van de stof van pas. Merinowol absorbeert de geurmoleculen uit zweet, zodat je de hele dag fris blijft.

NOSHIRT. COMFORT BY NATURE.

COMFORTABEL VOOR JOU, GOED VOOR DE AARDE.

LEES MEER Path Created with Sketch.

Goed voor het milieu

De wol die Noshirt gebruikt, wordt gemaakt van de vacht van Merino-schapen. Dat maakt Merinowol een volledig natuurlijke stof. Omdat de wollen vacht continu groeit, is de vezel bovendien volledig hernieuwbaar. Tel daarbij op dat het materiaal biologisch afbreekbaar is, en je weet dat je een goede keuze maakt voor het milieu. Dat voelt niet alleen goed op je lichaam, maar ook in je hart.

Zacht en luxe op de huid

Zacht en luxe op de huid

Een bekend vooroordeel over wol is dat het prikt. Maar dat is slechts een vooroordeel. Merinowol is namelijk bijzonder zacht. Na de oogst laat Noshirt de wol in Italië verwerken tot de fijnste draad. Hier maken we vervolgens onze ondershirts, lange onderbroeken en sokken van. Bij Noshirt Wool geen kriebels, prikkels of jeuk, maar een zacht en luxe gevoel op de huid.


Merinowol blijft jaren vormvast

Dankzij de natuurlijke elasticiteit van Merinowol blijft de pasvorm van je onderkleding behouden. De vezels rekken uit om zich te vormen naar je lichaam, en keren na het dragen vanzelf weer terug in hun oorspronkelijke vorm. Zelfs na vele malen wassen en drogen. Hierdoor zitten onze wollen items prettig én blijven ze jarenlang goed, zonder te lubberen.

Noshirt Wool voor dames en heren

Noshirt Wool is voor dames beschikbaar als Tank Top en Long Sleeve. Beide hebben een diepe V-hals, zodat het ondershirt onzichtbaar blijft onder kleding. Voor heren is het wollen ondershirt beschikbaar als Long Sleeve met ronde hals en als Short Sleeve met regulieren V-hals. Nieuw is het One-Seam design: in plaats van twee zijnaden, heeft het wollen ondershirt één platte, brede zoom op de rug. Dit is al langer een uniek designdetail in onze vrouwencollectie. Nu kunnen ook mannen het comfort van dit ontwerp ervaren.

En er is nog meer goed nieuws voor mannen: nieuw in onze collectie is ook de Long Leg. Dit thermo-ondergoed met lange pijpen houdt je benen warm. Ideaal voor op wintersport of koude dagen.

Noshirt Wool toevoegen aan je garderobe?


SHOP DAMES

SHOP HEREN

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.