Comfortabel voor jou goed voor de aarde

Bij noshirt willen we met wat jij draagt, ook iets bijdragen aan de wereld

Dat klinkt misschien hoogdravend, maar eigenlijk is het heel vanzelfsprekend: we behandelen mensen én de aarde graag zoals we zelf behandeld willen worden. Met respect dus. Daarom staat maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) hoog op onze agenda. We maken graag het verschil. Dat zie je. Dat voel je. En dat lees je "hier".

Hoogwaardig supima katoen

Een deel van onze producten is gemaakt van supima katoen. Supima katoen is kwaliteitskatoen dat zo duurzaam mogelijk geteeld wordt in de VS.

Vertel me meer

Duurzaam Tencel

Noshirt Nature en Noshirt Performance zijn volledig gemaakt van de duurzame houtvezel Tencel.

Vertel me meer

Made in Tunesia

Onze producten komen uit Tunesië. Misschien niet de meest voor de hand liggende keuze, maar voor ons een logische. Waarom? In ons blog leggen we uit hoe innovatief en duurzaam ons atelier werkt.

Naar het blog

Certificaten? Check!

Door te werken met een gecertificeerde productiepartner, weten we zeker dat onze shirts, shorts en socks op een eerlijke, veilige en zo schoon mogelijke manier gemaakt worden. Dat betekent: geen kinderhanden aan je shirt, geen dwangarbeid, eerlijke werktijden in de ateliers en een eerlijk loon.

Naar het blog

Duurzame verpakking

Noshirt biedt hygiëneproducten, die los verpakt moeten worden. Daar kunnen we weinig aan veranderen. Wat we wel kunnen doen, is ieder item duurzaam verpakken. In papier of karton, zonder plastic. En wat jij kunt doen, is eerst één product beoordelen, voor je de andere shirts of shorts uit je bestelling opent. Zo voorkomen we samen verspilling.

Naar het blog

Noshirt = No waste

Natuurlijk krijgen wij ook wel eens shirts retour. Of laten de naaisters in ons atelier een steekje vallen, waardoor een shirt of short niet (meer) verkocht kan worden. Dan gooien we dat kledingstuk niet weg. We maken er waszakken van. Of schoenenzakken, of poetsdoeken. Recycling op z’n creatiefst. Daar houden we van.

Vertel me meer

Slow fashion

Het tijdloze design en de hoge kwaliteit zorgen ervoor dat Noshirt lekker lang meegaat. Daarmee blijven we ver van de wereld van vervuilende fast fashion. We gaan voor slow fashion.

Vertel me meer

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.