Ruilen & retourneren

Mag ik Noshirts, Boxershorts en/of Nosocks ruilen of retourneren?

Uiteraard. Na ontvangst van je bestelling heb je 30 dagen de tijd om je product(en) zoveel je wilt te dragen, wassen en drogen. Ben je niet tevreden? Dan heb je na deze 30 dagen nog 14 dagen de tijd om de producten te ruilen of retourneren.

Maak eerst één verpakking open

Hoewel je onze producten 30 dagen mag uitproberen, doe je ons een groot plezier als je niet alle verpakkingen uit je bestelling direct opent. Onze shirts, boxershorts en sokken zijn namelijk hygiëneproducten. Eenmaal geopende verpakkingen kunnen wij niet meer opnieuw verkopen. Probeer daarom eerst het product uit waarvan je de kans het grootst acht dat het past en goed zit.

Hoe werkt het ruilen of retourneren?

Wil je je bestelling of een deel daarvan omruilen of terugsturen? Ga dan naar ons retour portaal. Je geeft hier online door voor welk product je je retour wilt ruilen, of dat je het aankoopbedrag terug wilt.

Klik hier voor het online retour portaal.

Retourneer vervolgens je product(en) voorzien van je naam en ordernummer naar:

Noshirt B.V.
Weltevreden 2A
3731 AL De Bilt
Nederland 

Let op: de verzendkosten voor je retour zijn voor eigen rekening. Bij een omruiling sturen wij de vervangende items gratis naar je op.

Twijfel je over de maat of pasvorm van je aankoop? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Wat gebeurt er als ik mijn retour heb verzonden?

 • Heb je ervoor gekozen je producten te ruilen? We sturen je de nieuwe producten direct na ontvangst van je retour toe.
 • Wil je je geld terug? Wij betalen het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Ik kom er niet uit met het online retour portaal. Wat moet ik doen?

Neem contact op met onze klantenservice via service@noshirt.com. Geef in je mail aan wat je bestelnummer is en welke producten je wilt retourneren, dan helpen wij je verder.

Op welke manier moet ik mijn retour voorzien van mijn naam en ordernummer?

Graag ontvangen we bij je retour je naam en ordernummer, zodat we weten dat het van jou afkomstig is. Je mag deze informatie op de doos schrijven of het via een briefje toevoegen aan het pakket. 

  Is het nodig om een Track & Trace-zending te kiezen?

  Verzenden met Track & Trace is niet verplicht, maar heeft wel de voorkeur. Mocht de retour onverhoopt niet bij ons aankomen, dan kun je met de trackingcode bewijzen dat je je pakket hebt verzonden.

  Wat gebeurt er als mijn retour niet aankomt?

  Als je kunt aantonen dat je je retour hebt verzonden, zorgen wij alsnog voor terugbetaling of omruiling binnen 14 dagen na de verzenddatum van jouw retour. Bewaar je verzendbevestiging dus goed totdat je van ons een mail krijgt dat wij je retour in goede staat hebben ontvangen.

  Zijn er voorwaarden verbonden aan de terugbetaling? 

  Om eventuele verwarring of misbruik te voorkomen doen wij alleen een (deel)betaling op het rekeningnummer waarvan wij, met tussenkomst van onze Payment Service Provider, de betaling hebben ontvangen. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

  Herroepingsrecht

  Je hebt, naast onze 30 dagen niet-tevreden-geld-terug garantie, waarbinnen je 30 dagen lang je Noshirts en Boxershorts mag dragen, wassen en drogen, ook nog het recht om zonder opgaaf van reden de aankoopovereenkomst te herroepen.

  Het wettelijke recht tot herroeping bedraagt bij ons 30 dagen vanaf de dag dat jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de goederen (resp. in geval van deelleveringen de laatste goederen) in bezit hebt genomen. Om je recht van herroeping waar te nemen, dient je ons via een duidelijke verklaring (bijv. een per post verstuurde brief of e-mail) te informeren over je besluit om deze overeenkomst te herroepen. Hiervoor kun je gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht.

  Wil je per post je herroepingsrecht uitoefenen, dan kun je deze richten aan bovenstaand postadres, faxen naar ons faxnummer of mailen naar service@noshirt.com.

  Je mag de overeenkomst ook herroepen door je bestelling zonder commentaar te retourneren. Voor zover er wegens omstandigheden geen afwijkende situatie ontstaat, wordt de retournering van de goederen zonder commentaar als herroepingsverklaring waargenomen. Om de herroepingstermijn na te komen, volstaat het om de mededeling betreffende het waarnemen van het recht van herroeping resp. de goederen voor verstrijken van de termijn van herroeping zonder commentaar te versturen.

  Gevolgen van herroeping

  Indien je deze overeenkomst herroept, dienen wij alle betalingen die wij van je hebben ontvangen, incl. verzendkosten (met uitzondering van de verzendkosten van de retourzending), onverwijld en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je mededeling over de herroeping van deze overeenkomst, terug te betalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde methode die jij voor de oorspronkelijke transactie hebt toegepast, tenzij er nadrukkelijk iets anders met jou is overeen gekomen; in geen geval worden jouw kosten voor deze terugbetaling berekend. 

  Wij kunnen een terugbetaling weigeren totdat wij de goederen weer van jou in ontvangst hebben genomen of tot jij hebt aangetoond dat je de waren heeft geretourneerd, al naar gelang welk geval eerder van toepassing is.

  Je dient je bestelde producten onverwijld en in ieder geval binnen 14 dagen vanaf de dag waarop jij ons over de herroeping van de overeenkomst hebt geïnformeerd naar bovenstaand retouradres te retourneren. De termijn wordt nagekomen mits je de goederen voor het verstrijken van de termijn van 14 dagen retourneert. 

  Je dient de waardevermindering van de goederen slechts voor jouw rekening te nemen als deze waardevermindering het gevolg is van het hanteren van de goederen, verdergaand dan nodig is om de aard, de kenmerken en het functioneren van de goederen vast te stellen: passen, dragen, wassen en drogen is geen probleem, maar (bewust) de producten beschadigen is natuurlijk niet geoorloofd.

  Met het modelformulier voor herroeping vervullen wij slechts onze wettelijke informatieplicht. Het is niet noodzakelijk dat je ons de herroeping apart, bijv. m.b.v. het genoemde modelformulier, mededeelt. Een retournering van de goederen zonder commentaar is als herroepingsverklaring voldoende. Wel vragen we je er zorg voor te dragen dat jij als afzender en/of het ordernummer op je retourzending te herleiden is.

  Verder winkelen

  De winkelwagen is leeg.