Ultradun en altijd droog

Hoe Noshirt Dry je fris houdt

Warme dagen vragen om dunne ondershirts. Ondershirts die je niet voelt, maar die je toch fris houden. Noshirt Dry is zo’n ultradunne opfrisser. Met extra absorberende inzetstukken onder de oksels ben je veilig voor vlekken en natte plekken en verzekerd van comfort.

Noshirt Dry. Zo betitelden we bij Noshirt een van onze populairste ondershirts. En die naam zegt het al: het is een ondershirt dat je droog houdt. Daar hebben we geen magische methode voor gebruikt. We hebben het ultradunne Supimakatoen van Noshirt Lite gepakt en daar op de meest zweetgevoelige plekken- onder de oksels- twee extra absorberende inzetstukken aan toegevoegd. Die zijn dan weer gemaakt van TENCEL, het duurzame materiaal dat we gebruiken voor Noshirt Nature en Noshirt Performance.

Kortom: Noshirt Dry verenigt het beste van twee werelden.

Noshirt Dry is een anti-zweet shirt met een absorberende buffer bij broeierige oksels. Een natuurlijke luchtverfrisser en vlekvoorkomer. Een lekker zittende levensverlenger voor je kleding. Dat maakt het een item dat in elke kast past. En bij elke okselbezitter.

Zelf voelen hoe droog Dry is? Je mag onze Noshirts altijd 30 dagen proefdragen.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.