Betere keuze (MVO)

MVO

Het kan altijd beter, geloven wij
Noshirt is ontstaan vanuit onze eigen behoefte aan betere, luxe, écht onzichtbare ondermode. Missie –tot zover volbracht. Noshirt probeert echter ook op andere vlakken het verschil te maken.

Beter katoen en minder verspilling
Daarom kijken we kritisch naar katoen, weten we waar en door wie onze ondermode gemaakt wordt en willen we juist helemaal níets weten van verspilling.

Duurzame keuze
We maken ondergoed dat langer meegaat. Laten plastic achterwege bij de verzending van onze producten en zijn een kei in creatief recyclen. Bovendien bieden we met Noshirt Nature en Noshirt Performance natuurlijke en duurzame ondershirts, volledig gemaakt van TENCEL en dus zonder toevoeging van katoen.

Uiterste best om het beter te doen
Kortom: we geven onze klanten de keuze om een product te kopen dat goed zit en dat elke dag een beetje beter wordt. Omdat we daar elke dag opnieuw onze uiterste best voor doen.

We maken bewuste keuzes in elke stap van ons productie- en verkoopproces en zijn daar graag open over. Wij geven graag eerlijk antwoord op kritische vragen van klanten. (Dus heb je die: stel ze gerust).

Checklist MVO;

Bewuste keuze voor hoge kwaliteit Supima katoen, dat lang mooi blijft.
- 100% duurzame ondershirts in het assortiment, gemaakt van TENCEL (houtvezel).
- Productie in OEKO-TEX- en ISO-gecertificeerde ateliers. Dus de garantie dat de productie voldoet aan eisen voor milieu en arbeidsomstandigheden.
- Dat betekent: geen kinderhanden aan je shirt, geen dwangarbeid, eerlijke werktijden in de ateliers en een eerlijk loon.
- 80% van het water dat gebruikt wordt bij de productie, wordt hergebruikt.
- Geen plastic in onze verpakkingsmaterialen.
- Noshirts die niet meer verkocht kunnen worden (vanwege een klein foutje of retour), krijgen een tweede kans als Nowaste item.

Ons
assortiment

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.