Eerlijk over zweet

Iedereen zweet, de één zichtbaarder dan de ander. Noshirt Dry zorgt voor een droog overhemd en voorkomt zweetgeur.

TENCEL®

De inzet van Noshirt Dry is gemaakt van speciaal voor ons ontwikkelde stof van TENCEL®. Vergeleken met andere vezels heeft TENCEL® de hoogste absorptiewaarde. TENCEL® neemt letterlijk het vocht van de huid op.

Doordat TENCEL® het overtollige vocht al opneemt voordat de bacteriën het zweet kunnen afbreken heb je geen last meer van een nare zweetgeur. Dankzij
nano-vezeltechnologie heeft noshirt dry optimaal vochtmanagement. Het overtollige opgenomen vocht wordt door de inzet weer snel afgestaan aan de atmosfeer. Hierdoor blijft je overhemd droog en heb je geen zichtbare transpiratieplekken.

TENCEL® voorkomt van nature de groei van bacteriën, zonder gebruikmaking of toevoeging van chemicaliën. TENCEL® is een 100% natuurlijke grondstof (puur natuurlijke houtcellulose van de eucalyptusboom) en is volledig biologisch afbreekbaar.

Het extreem gladde oppervlak van de inzet voelt streelzacht en bijzonder plezierig op de huid. Dit komt door de lage stijfheid van TENCEL®. Noshirt Dry is een perfect product voor iedereen met een gevoelige huid.

Noshirt Dry

Iedereen zweet. De één zichtbaarder dan de ander. Natte plekken in het overhemd en onder de oksels zijn geen aangenaam gezicht. Honderdduizenden zakelijke professionals hebben er elke dag opnieuw last van.

Met Noshirt Dry behoren zweetplekken en -geuren voortaan tot het verleden. Noshirt Dry: natuurlijk tegen zweet.

Dé unieke combinatie van ons bestaande dunne, lichte, koele Noshirt Lite met een inzet van extra stof, daar waar men het eerste transpireert: rondom de oksels. Deze inzet is gemaakt van speciaal voor ons ontwikkelde stof van TENCEL®.

Noshirt Dry is verkrijgbaar in onze unieke kleur invisible khaki: zo voorkom je die lelijke contouren van je ondershirt bij mouw en kraag en verkrijgbaar met 2 soorten V-hals. Zo draag je Noshirt onzichtbaar onder je overhemd. Kies een regular V wanneer je 1 knoopje open draagt, of een deep V wanneer
je liever 2 knoopjes open laat.

 

Ons
assortiment

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.