Invisible Rose & Mocha

Invisible Rose & Invisible Mocha

Een ondershirt hoort écht onzichtbaar te zijn. Dat vinden we bij Noshirt. Daarom hebben we in ons assortiment verschillende Invisible kleuren. Voor vrouwen zijn dit Invisible Rose en Invisible Mocha. We stellen ze aan je voor.

Invisible Rose

Invisible Rose is een zachtroze kleur die is ontwikkeld voor de lichte tot olijfkleurige huid. Zelfs onder een luchtige blouse, wit shirt of top met opengewerkt motief, zie je geen contouren. Aan de ontwikkeling van Invisible Rose gingen talloze tests vooraf. Het resultaat een laagje comfort dat een buffer vormt tussen je beha en die witte blouse of lichte jurk. Maar dan met een vrouwelijke, stijlvolle touch.

Invisible Mocha

Voor vrouwen met een mediterrane tot donkere huidskleur is daar de kleur Invisible Mocha. De perfecte tint in het warme, bruine spectrum. Ook deze kleur hebben we uitgebreid getest. We maakten samples, lieten ze dragen door vrouwen met allerlei huidskleuren en verfijnden de tint tot ook de allerlaatste proefpersoon met een glimlach rondliep. En met een onzichtbaar ondershirt, uiteraard.

30 dagen op proef

Ervaar het zelf. Je mag onze ondershirts namelijk 30 dagen proefdragen. Dat is zo simpel als het lijkt: je bestelt een ondershirt naar keuze in de Invisible-kleur van je keuze, draagt, wast en droogt het, en draagt het nog een keer. Ben je niet tevreden over de onzichtbaarheid of het draagcomfort? Dan retourneer je het en ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening. Dat is de garantie die we geven. Al gaan we er stiekem van uit dat je net zo blij met de kleur gaat zijn als wij.

P.S. Weet je niet zeker welke invisible kleur het best past bij jouw huidskleur? Neem contact op met de klantenservice, wij helpen je graag.

Ons
assortiment

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.