One-seam: omarmt de vrouwelijke vorm

One seam

 

Ondershirts en tops voor vrouwen, die zijn er al. In talloze vormen en varianten. Toch heeft Noshirt Women iets toe te voegen in deze categorie: onzichtbaar en comfortabel design dat klopt tot in de kleinste details. Ondershirts die op jouw lijf geschreven zijn. Hoe dat er ook uitziet.

Wat je ónder je kleding draagt, is net zo belangrijk als de rest van je outfit, geloven we bij Noshirt. Een goed ondershirt of hemdje geeft niet alleen comfort, maar ook zekerheid. Het houdt je bovenkleding fris, voelt aan als een tweede huid en bedekt randjes, bandjes en ander moois dat je liever voor jezelf houdt.

Daarom hebben we het ontwerp van onze ondershirts gebaseerd op twee dingen: de lijnen van je kleding én de lijnen van je lichaam. De diep en open uitgesneden halzen, de korte kapmouwtjes, de iets bredere armsgaten, de aanpasbare fijne bandjes van de spaghettitop: allemaal elementen die ervoor zorgen dat de shirts wegvallen onder blouses, jurkjes, shirts en truien. Zodat ze onzichtbaar hun werk doen.

Maar dan het lichaam. Het vrouwelijk lichaam. Dat is niet te vangen in vier maten of modellen. Daarom wilden we het omarmen met een stof en shape die elke vrouw past. Zie daar: het unieke one-seam design. Een enkele, zachte zoom op de rug zorgt ervoor dat de stof maar op één punt samenkomt, perfect aansluit op de je lijf en zich vormt naar de vrouwelijke curves, zonder te trekken, lubberen of knellen. Bovendien geeft het accent de top een bijzondere, stoerdere look en feel. Niet onbelangrijk. Want ook onzichtbaar mag mooi zijn.

Het materiaal werkt ook mee. Het ultradunne Supima katoen en zijdezachte TENCEL hebben een lichte stretch en blijven daardoor overal even stevig en perfect in model, ook rond de rondingen.

Waar we nog meer aan gedacht hebben? Dat de achterkant ietsje langer is dan de voorkant, zodat de tops bij het dragen juist overal even lang zijn en goed blijft zitten. Maar ook dat de heupen bedekt zijn en de ruimte krijgen, zodat de shirts niet oprollen of verschuiven en dat de afwerking aan de onderkant verfijnd en perfect is.

Daarnaast, ook geen onbelangrijk detail, hebben we een unieke kleur ontwikkeld, die zichtbare lijnen onder lichte kleding verbloemt. Invisible rose heet die. Je leest er hier alles over.

Noshirt is, kortom, de beste basis voor elke dag. Een onmisbaar en onzichtbaar laagje comfort. Mooi genoeg om voor jezelf te houden.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.