Wastips

Wastips

Onze producten worden gemaakt van het kwalitatief hoogwaardige Supima katoen, premium Merino wol, het mooiste SoftTouch TENCEL en het fijnste Egyptische katoen. Door de superieure kwaliteit behouden onze producten lang hun vorm en kleur. Om je Noshirts, Boxershorts en Nosocks te helpen in top conditie te houden hebben we hieronder een aantal tips voor je.

Tip 1: Kleur bij kleur
Gebruik voor de witte producten een wasmiddel speciaal voor de witte was. Deze wasmiddelen bevatten optische witmakers en houden je witte kleding wit. Gebruik geen chloor of bleekmiddelen. Dit tast de kwaliteit van de stof ernstig aan. Gebruik voor de zwarte producten een wasmiddel speciaal voor de donkere of zwarte was. Zo blijven ze langer zwart. Was je gekleurde en invisible khaki, invisible rose en invisible mocha producten mee met de bonte was.

Tip 2: Niet te heet
Je kunt onze producten wassen op 30 of 40 graden. Bij hogere temperaturen kunnen de shirts, shorts en sokken krimpen en kunnen we niet instaan voor de duurzaamheid. Met de moderne generatie wasmiddelen is warmer wassen dan 30 graden vaak niet nodig voor een goede hygiënische reiniging. Zo spaar je bovendien onze leefomgeving én de kleuren van je shirt, shorts of sokken.

Tip 3: Krimpen = ok
Omdat je Noshirts, Boxershorts en Nosocks zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zullen ze bij de eerste was- en/of droogbeurt iets krimpen. Geen zorgen: daar is bij het ontwerp en de maatvoering rekening mee gehouden.

Tip 4: Eerst drogen, dan dragen
Voor een hygiënisch schone was, is het belangrijk dat je shirts, shorts of sokken goed droog zijn voor je ze opruimt. Bacteriën gedijen immers vooral in vocht. En die wil je geen kans geven, om nare luchtjes te voorkomen. Drogen kan natuurlijk aan de waslijn, maar als je gebruik maakt van een droger, droog dan op een lichte stand om te veel krimp te voorkomen. 

Tip 5: Geen wasverzachter (bij Noshirt Dry)
Noshirt Dry werkt natuurlijk tegen zweet. Door toepassing van TENCEL wordt zweet beter opgenomen en geneutraliseerd. Dit kan alleen als de cellen in de stof open blijven. Wasverzachter verstopt deze cellen en gaat zo de werking tegen. Gebruik bij het wassen van Noshirt Dry dus geen wasverzachter. 

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.