No shirts for sale

Het hoge prijskaartje van lage prijzen

Vrijdag 25 november 2022 is Black Friday. Of kunnen we beter zeggen: vrijdag 25 november 2022 is een zwarte dag? Want aan de kortingen die horen bij deze vrijdag hangt een hoge prijs. De prijs die de natuur betaalt voor overconsumptie.

Bij Noshirt draaien we het om. Op onze Green Friday geven we niet jou, maar de aarde een cadeau. Dat doen we door te doneren aan The Ocean Cleanup. Samen met jou. Doe je mee?

Niet op zwart, wel op groen

No shirts for sale. Betekent dat dat de webshop op zwart gaat? Nee. Wij geloven namelijk niet dat één dag niets kopen het verschil maakt. Het verschil maak je door je houding te veranderen. Niet kopen om het kopen. Maar kopen omdat je iets nodig hebt. En het ook echt gaat gebruiken.

Daarom draaien we het om. Geen Black Friday, maar Green Friday. Geen korting, maar de keuze om iets extra’s te geven. Bij elke aankoop die je in onze webshop doet, krijg je de optie om 5 euro te doneren aan ons goede doel van dit jaar: The Ocean Cleanup. Wij verdubbelen dit bedrag en doen de donatie in jouw naam.

Niet op zwart, wel op groen

Glashelder

The Ocean Cleanup heeft een missie: in 2040 willen ze 90% van het plastic dat in de oceanen drijft, eruit gevist hebben. In 2012 bedacht de Nederlandse Boyan Slat een machine om dit voor elkaar te krijgen. Nu – 10 jaar later – staat de weegschaal op ruim 1,7 miljoen kilo opgevangen plastic.

Deze missie dragen wij een warm hart toe. Niet alleen door te doneren op Green Friday, maar elke dag. In onze verpakkingen gebruiken we namelijk nooit plastic. Zo weet je zeker dat jouw aankoop bij Noshirt niet eindigt in de plastic soup.

Onze meest duurzame ondershirts

Noshirt Nature & Noshirt Performance

Ontdek ze hier Path Created with Sketch.
Geen water naar de zee

Geen water naar de zee

De wereld veranderen kunnen we niet alleen. Daarom doen we deze actie samen. Met jou. Jij doneert 5 euro. Wij verdubbelen het. Je oom doneert 5 euro. Wij verdubbelen het. Je buurvrouw doneert 5 euro. Wij verdubbelen het. Je collega … Afijn, je snapt het punt.

Jouw donatie lijkt misschien een kleine druppel in de oceaan. Maar samen zorgen we ervoor dat heel veel kleine druppels en hoge golf veroorzaken. Een golf van verandering. Zodat we in 2040 met z’n allen kunnen zeggen: samen hebben wij geholpen om de oceanen plasticvrij te maken. Dat is ons cadeau op Green Friday.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.