NOSHIRT 30 DAGEN CHALLENGE

Laat je uitdagen

Elke dag is een goede dag om iets nieuws te proberen. Voor een Challenge. Of het nou januari is of juni. Laat je vandaag door Noshirt eens uitdagen tot 30 dagen proefdragen.

Dry january, billen van de bank, suikervrije voornemens: in januari storten mensen zich massaal op nieuwe uitdagingen. Challenges, waarin ze iets nieuws uitproberen. Vaak dertig dagen lang, om er echt aan te kunnen wennen. En dan in februari te beslissen of ze de rest van het jaar ook zonder sigaretten, alcohol of suiker en met sportschoolabonnement willen doorbrengen.

Noshirt biedt al jaren de mogelijkheid om een 30 Dagen Challenge aan te gaan. Maar dan niet alleen in januari: ook de rest van het jaar lenen de dagen zich immers prima om je te laten uitdagen. Tot “proefdragen”.

Het mooie is: de 30 (proef)dagen Challenge van Noshirt is niet emotioneel belastend en kost weinig fysieke inspanning. Bovendien is ie simpel: bestel eens een ondershirt, boxershorts of set sokken dat je nog nooit hebt gedragen. De keuzehulp kan je helpen bij het vinden van een kledingstuk dat het beste bij jou (en jouw activiteiten) past. Draag het shirt, de shorts of de sokken. Ga erin naar kantoor. Naar de golfbaan. Was het item. Droog het. Draag het nog eens. En nog eens. En bepaal dan, na 30 dagen, wat je ervan vindt. 

Waarschijnlijk ben je meer dan blij met je keuze. Het is namelijk ónze ultieme challenge om het beste, meest comfortabele, onzichtbare ondershirt voor mannen te maken: daar doen we alles aan. Maar ben je tóch niet tevreden? Dan stuur je jouw shirt, boxershorts of sokken na 30 dagen proefdragen gewoon retour. Wij geven je je geld terug (of je ruilt het om, wat je wilt), jij kunt door met je leven en het gedragen kledingstuk krijgt een tweede leven. Als gerecycled Nowaste item.

Goede deal toch? Doe je mee? Jouw 30 Dagen Challenge begint vandaag. In onze webshop.

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.