Noshirt Nature:
next level natuurlijk

Waarom het tijd is voor nóg een type Noshirt

De keuze was al ruim, bij Noshirt. Toch vonden we het tijd voor nóg een type ondershirt. We presenteren, met gepaste trots, ons nieuwste exemplaar: Noshirt Nature. Ons duurzaamste en meest natuurlijke ondershirt.

Ruim tien jaar geleden startten we Noshirt vanuit de behoefte aan een kwalitatief goed ondershirt dat echt onzichtbaar is onder je overhemd. Noshirt Original, verkrijgbaar in de kleur invisible khaki en met extra diepe V-hals, voldeed aan die wens. Missie geslaagd. Tijd om verder te kijken: wat wilden we nog meer?

Steeds nieuwe Noshirts
We ontwikkelden het ultradunne Noshirt Lite, voor op warme dagen. Een ultradunne variant met absorberende inzetstukken onder de oksel, Noshirt Dry, voor wie veel transpireert. Noshirt Tank Top voor de liefhebbers van puur katoen en luchtigheid. En met Noshirt Performance brachten we een duurzaam, high tech ondershirt uit dat je temperatuur reguleert: zweet je, dan koelt het en absorbeert het. Heb je het koud, dan biedt het warmte. En één van onze laatste toevoegingen in het assortiment is een tweede onzichtbare kleur voor de donkere huid: Invisible Mocha.

Duurzaam en absorberen
En nu is daar dus Noshirt Nature. De nieuwste en meest duurzame telg in de groeiende Noshirt-familie. Een ondershirt waar behoefte aan is, geloven wij. Noshirt Nature is namelijk volledig gemaakt van TENCEL: de 100% duurzame houtvezel die we ook gebruiken voor de okselstukken van Noshirt Dry. Heerlijk materiaal. Superabsorberend, supercomfortabel en zachter dan zacht. En zeker zo belangrijk: aardig voor de aarde. TENCEL wordt namelijk gemaakt van cellulose uit eucalyptus hout. Dit hout komt uit speciale, duurzaam beheerde bossen waar voor elke gebruikte boom een nieuwe boom wordt terug geplant. De productie van het materiaal gebeurt via een gesloten systeem waarbij water en oplosmiddelen blijvend gerecycled worden.

Met Noshirt Nature bieden we jou de keuze voor een 100% duurzaam ondershirt, waarin geen katoen is verwerkt (zoals dat bij veel andere natuurlijke materialen wel het geval is). Een ondershirt met de kwaliteit die je van Noshirt gewend bent. Kies je voor Noshirt Nature, dan kies je voor comfortabele én duurzame luxe. Onzichtbare luxe uiteraard: het ondershirt is verkrijgbaar in wit en invisible khaki en met regular en deep V-hals.

NOSHIRT nature 30 dagen proefdragen?
Nieuwsgierig naar Noshirt Nature? Snappen wij. Een volledig TENCEL ondershirt is namelijk écht iets nieuws. Daarom kun je ook dit shirt, net als onze andere producten, 30 dagen proefdragen. Durf jij next level natuurlijk te proberen?

 

 

 

Verder winkelen

De winkelwagen is leeg.